Sooooo mda! Cam asta s-a intamplat.

In plin proces de plecat in ceea ce unii numesc concediu a venit un minunat si mirific si superb virus aka coronavirus. Sa dea dracii in el pe romaneste ca mi-am anulat plecarea.

Da da da! Stiu! Oamenii mor, oamenii sufera si eu ma plang ca nu merg in vacanta. Pai da! Pentru ca asteptam de atata timp vacanta asta si acum…pauza. Stau frumos in prospera Romanie auto-izolata (aka sechestrata) in propria casa. Binecuvantam netul, Netflixul, HBO-ul, Tivi-ul, kindle-ul si bibicleta eliptica pentru ca altfel m-as fi dat cu capul de pereti. Si asa ca iar m-am apucat de crosetat ca sa pot sa adorm ca altfel…

Unde mai pui ca biroul de la job s-a mutat la mine acasa si pot lucra lejer din pijamalute. Nu ca imi era dor.  Sau sa ma plang ca deja ma ustura mainile de la cat dezinfectant am folosit?

Aaaahh well… stiu stiu! In timp ce oamenii mor eu ma plang de chestii minore. Cam asa se intampla cand tu esti centrul propriului univers. Cine ar fi crezut ca problemele mele sunt mai importante decat ale altora?! Fite domnule Fite!!!

 

Pana una alta: am 5 masti chirurgicale pe care le schimb cu un apartament la unirii 3 camere :))

 

Leave a Reply