Sunt o ciresica alintata de toamna…sunt o ciresica cu margele dulci…sunt o ciresica cu numele de MaMeMiMoMu

Şi acum ca să luăm lucrurile mai serios:

Numele meu este Raluca- Ioana Petrescu, născută pe 18.12.1985.
Am absolvit liceul 3- mate info din Galaţi în anul 2005 şi în 2009 Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA Bucureşti.
Am urmat cursuri de Comunicare la BIG Media unde am terminat cu 10.
Un an din viaţă mi l-am dedicat cursurilor de teatru, dar am ales altă cale după ce am primit o mare dezamăgire în urma unui concurs la care am luat premiul doi.
Am făcut 3 ani de canto şi un an de dans, iar premiile de la concursurile de limbi străine mi-au îmbogăţit caieţelul cu diplome

Descrierea dată? Două mâini, două picioare, un nas deasupra gurii, doi ochi căprui cu un mic pierce in nara dreaptă, două urechi ciuruite cu câte 4 şi respectiv 3 cercei şi momentan doar atât.

În rest?
Vorbesc mult, îmi plac filmele, uneori vizionez şi câte 6 pe zi- îmi plac în special cele din anii ’90.
Ascult ca orice om normal muzică- preferinţele aici sunt limitate- cine mă sâcâie cu manele dimineaţa primeşte la ora 5 dimineaţa nişte Marilyn Manson.
Citesc orice îmi pică în mână şi sunt fana revistelor pentru bărbaţi- nu vorbesc de cele porno.
Îmi place să râd, deşi uneori sunt mult prea retrasă, am încredere oarbă în oameni şi când mă dezamăgesc îmi dau pumni în cap.
Prima impresie este singura care contează pentru mine- doar două persoane mi-au schimbat-o până acum: una în bine şi alta în rău.

Am un frate mai mare, doi porcuşori un porcuşor de Guineea şi, mai nou, o căţeluşă alintată rău de tot de ai mei. Îmi iubesc părinţii şi sunt singurii care ştiu că îmi vor binele.

M-am apucat de scris pe blog acum un an de zile, poate chiar şi mai bine, făcând o pasiune pentru cuvintele aranjate în propriul meu stil. Nu am regretat niciun moment ca am început să fac din blog un jurnal deschis vouă.
Datorită lui l-am cunoscut pe el şi am început să trăiesc altfel viaţă- cu ceva mai mult roz în ea.

Pentru moment cam asta e tot ce ar trebui să ştiţi despre mine.