April 2019
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Recent Comments

În fiecare zi după ce scap de la muncă merg pe jos cam o oră. Pentru simplul motiv că am nevoie de mişcare şi de relaxare. Cu muzica de pe mp3, cu ghiozdanul în spate şi o ţinută cât mai comodă încerc să mă separ de restul populaţiei.
Totuşi aseară am văzut o fază care m-a lăsat mască: două dudui stăteau frumos pe o bancă din faţa blocului şi făceau muntele de coji de seminţe. Şi nu le spargeau în mâini şi apoi să arunce cojile…nuuuu. Le băgau în gură şi scuipau fără probleme coaja, păstrând miezul.
Eu vă garantez că ele sunt duduile care o să ţipe la colţ de stradă că vor să le respecţi pentru că sunt nişte domnişoare educate. Rar am văzut o duduie asemenea lor care să cedeze locul în metrou sau tramvai unui bătrân sau să îi ajute să coboare. Zilele trecute am văzut o asemenea domnişoară care “îi vorbea frumos şi politicos” unei doamne- care ar fi putut să îi fie mamă. Şi cel mai “frumos” moment a fost când duduia a scuipat-o pe doamnă. Motivele? Tanti a lovit-o din greşeală când a pus frână tramvaiul. Na de colea educaţie.
Presupun că într-un moment, sigur nu secolul acesta, aceste dudui vor primi şi respectul cuvenit. Şi nu! Nu este vorba de cel la care vă gândiţi voi. La un moment dat vor dispărea de pe faţa planetei. Nicio femeie adevărată nu ar accepta ca numele de “femeie” să fie purtat de nişte retardate cu patru clase- cu 2 repetenţe. Eu una nu aş suporta să fiu asociată cu o astfel de duduie. Nu sunt cea mai feminină persoană, dar nici să scuip seminţe ca ultimul boschetar nu aş accepta să fac, să fie ca o activitate de relaxare a neuronilor.

No Responses to “Sunt o doamnă ce ….mea”

 • Jenika says:

  Madam…cel mai simplu tratament ar fi cel cu multa ironie…..
  Ce crezi ca ar putea sa se intample daca le-ai face cadou o punga mare de seminte plus rugamaintea sa scuipe mai tare???
  :)
  Zic si io ashea…..
  :))

 • Darael says:

  Porniti de la ipoteza (gresita) ca le pasa si ca se schimba daca le atrageti atentia.
  Total gresit. Singura solutie este cea mai simpla si cea mai eficienta: se ia duduia de aripa si se pune sa plateasca o amenda. Daca nu plateste, exista ore de munca in folosul comunitatii si / sau arestul.

  Credeti ca in Germania educatia a fost facuta cu vorba frumoasa ?
  Nu, s-a facut si se face cu amenda. Iar cand dai salariul pe 2 saptamani pentru ca ai facut o ghidusie, a doua oara nu o faci. Si-ti educi si plodul sa nu o faca.

  Alternativa locala: se ia duduia si se da cu capul de trotuoar spunandu-i: “Linge fa aici prostatura dracului !” Apoi zbang, zbang cateva bulane pe spinare…..

 • Jenika says:

  Da..asa e …Ar merita duse de aripa in fata sefului de post….. insa …cum in romanika…undei legew e si tocmeala…nu cred ca e o solutie….
  :))

 • cipoc says:

  vor primi cu siguranta niste respect de la cocalarii lor pe fata..intelegi tu ce vreau sa zic:D

Leave a Reply