Sau cum nota mea perfecta de pe Uber a fost stricata din cauza unui idiot.

De cand nu mai am masina merg frecvent cu Uber-ul si nu a existat pana zilele trecuta o nota proasta la “catalog”.  Situatia s-a schimbat zilele trecute cand un nene s-a gandit sa imi strice Mojo-ul.

1. Va astept de un car de ani domnisoara!

M-a vazut iesind din supermarket si a tinut-o sus si tare pe a lui ca eu am chemat Uberul de cand eram in supermarket. Si prin urmare a fost saracutul de el nevoit sa ma astepte. Pentru ca, intr-adevar, cu enspe mii de papornite in maini aveam posibilitatea sa dau comanda la Uber. Am asteptat pana am ajuns intr-o zona decenta unde el ma putea vedea bine si putea opri masina fara probleme. I-am explicat ca nu aveam cum sa dau comanda din supermarket pentru ca aveam mainile ocupate. Dar ai cu cine?!

2. Este asa cum va spun eu domnisoara ca stiu mai bine!

Prin urmare omul stia mai bine decat mine ce am facut EU in tot acest timp. Degeaba am incercat sa ii explic ca se inseala. El stia mai bine decat oricine pe lumea asta care au fost pasii pe care eu i-am urmat.

3. OK! E asa cum spuneti dumneavoastra

Intr-un final mi s-a parut exagerata si inutila interventia mea si am cedat. I-am zis ca are dreptate si sa plecam pentru ca trebuie sa ajung acasa. Tot drumul mi-a explicat cum m-a vazut el din masina si cum stie 100% ca el a stat dupa mine cand ieseam din supermarket! Asa e! Aveti dreptate!

4. Cum sa fac asta domnisoara?! Uite ce arata waze-ul!

Aproape casa l-am rugat sa tina banda 2 pentru ca urmeaza sa faca stanga.

– Pai cum domnisoara? Ca mie imi apare pe partea dreapta.

– Dupa cum vedeti pe partea dreapta este parcul, iar pe stanga sunt blocurile. Este de la sine inteles ca nu cer sa ma lasati in parc, ci in fata unui bloc.

Deja fierbeam de nervi ca trebuie sa ii explic unui neica nimeni ca oamenii locuiesc in blocuri, nu in parcuri.

A strambat din nas si a facut stanga. I-am multumit pentru cursa si m-am dat jos cu toate papornitele si un pachet de nervi.

Azi ce sa vezi?! De la nota 10 am coborat la 9.42 si bani luati in plus de pe card.

 

pauza

 

pauza

 

RELEASE THE KRAKEN!

Sfinti si dumnezei ce am tras cand am vazut. Desigur ca am facut plangere la Uber pentru cele 3 aspecte:

– nota scazuta

– cost extra

– atitudinea soferului.

 

Pisi! Eu merg cu Uber tocmai ca sa scap de atitudini de genul asta, dar se pare ca, de data asta, m-a lovit ghinionul. Chair sunt curioasa ce masuri se vor lua in acest sens.

 

Si da!

 

Poate fac din tantar armasar, dar de ce sa ” platesc” pentru nesimtirea unuia?! Eu aceasta eleva silitoare cu 10  pe linie sa imi stric astfel reputatia? :)) asa cevaaa.. It is a no no!

P.s: ce probleme existentiale au unii :))

Leave a Reply