Dacă în articolul trecut scriam despre ce îşi doresc femeile azi m-am gândit să scriu despre ce îşi doresc bărbaţii.
Primul gând a fost că îşi doresc aşa: o maşină puternică şi o femeie care să iubească acea maşină puternică, dar după lungi meditaţii am constatat că m-am gândit aiurea: bărbaţii îşi doresc un garaj plin cu maşini puternice şi un harem cu femei care să iubească acele maşini puternice. DAAAA!!! Ştiu!!! Sunt misandră şi eman feminism prin toţi porii disponibili.
Sinceră să fiu habar nu am ce îşi doresc bărbaţii. Vor să aibă o femeie lângă ei, dar totodată se sperie când discută despre planurile de viitor cu ea. Vor să fie independenţi, dar totodată au nevoie de cineva care să le gătească, să le spele, să le calce…tipic.
Ciudat sau nu este că am întâlnit şi bărbaţi care îşi doreau o familie, cu copii mulţi şi o căsuţă a lor. Iniţial am crezut că fac miştouri de mine, dar se pare că nu a fost aşa. Am cunoscut şi bărbaţi care îmi spuneau că ei îşi iubesc prietenele/ iubitele, dar vor să mai umble şi cu altele având în vedere că se simţeau îngrădiţi în relaţie. Ciudat!
Dacă dorinţele femeilor sunt adevărate mistere pentru mine, dorinţele bărbaţilor ţin deja de domeniul SF-ului.
Deci! Dragii mei, ce vă doriţi cu adevărat?

9 Responses to “Ce îşi doresc bărbaţii?”

 • memepistu' says:

  E simplu!Ne dorim din toate suficient de mult pana la punctul in care constatam ca libertatea noastra incepe sa fie constransa!Vrem femei dar doar pentru cateva zile(nopti),vrem libertatea de a ne alege femeile in functie de sezon,anotimp,mood…!Ne dorim cam tot ce va doriti si voi dar fara obligatii!Ce voua nu va plac masinile?

 • Chris says:

  Vrem bereeeee!!! :))

 • stefutz says:

  poi e complicat ce ne dorim … de cele mai multe ori nici noi nu stim ce vrem. cel mai des vrem ceva, obtinem acel ceva si dupa un timp realizam ca acel ceva nu e ceea ce vrem defapt si ne schimbam dorintele. si totul e o chestie dinamica … azi poate vrem ceva … maine nu mai vrem … de asta simtim si nevoia de a experimenta cat mai mult si mai multe(lucruri) sa aflam si noi ce vrem..:P

 • joe says:

  Nu putem discuta despre dorinte, cand dorintele sunt limitate la preconceptii sociale.

 • d.c. says:

  hmm barbatii isi doresc o femeie care sa-si poata schimba starea de spirit in functia de starea lor, o femeie in care sa poata sa-si incredinteze toate trairile sufletesti, si care sa-i dea sfaturile ce vrea sa le auda, o femeie care sa-si schimbe infatisarea in functie de mofturile sexuale ale lor, copii jucausi dar nu prea obraznici, si sa aiba posibilitatea de a le satisface toate placerile celor mentionati mai sus fara a se chinui prea mult. :D

 • dan says:

  pentru barbatii care nu stiu ce vor, un site de studiat: http://www.uncrate.com :)

Leave a Reply