Din fire sunt genul de persoana care lasa mult de la ea. Din comoditate sau pur si simplu nu imi place sa imi bat capul aiurea. Astazi, pentru prima data, am simtit ca imi creste tensiunea din cauza atitudinii unei domnisoare.

De ceva vreme merg la ElliteGym. Imi place mult! Au oameni pregatiti, au echipamente adecvate, per total este o sala care sa merite. Astazi in schimb m-a dezamagit. Enorm! De fapt domnisoara de la receptie a fost cea in cauza. A tras ea concluzia ca eu, venind mai devreme decat ceilalti din grupa mea de spinning, imi permit luxul de a incerca si alte aparate care nu fac parte din abonamentul meu. Intrebata despre acest aspect i-am explicat respectuos faptul ca stiu ce beneficii are abonamentul meu si ca singurul motiv pentru ca vin mai devreme este faptul ca eu nu sunt o persoana matinala si imi ia mult timp pana ma schimb, pana ma pregatesc. Deja ma simteam ca la un interogatoriu unde eram fortata sa dau niste explicatii in lipsa unor dovezi. De fapt eram pusa in situatia de a explica niste lucruri care se pot dovedi usor prin verificarea camerelor de supraveghere. Deci fara a deranja clientul, fara a face o impresie proasta si mai ales fara a face un om sa se simte prost pentru ca nu a facut nimic. Nu am cerut niciodata un tratament special sau sa mi se puna covor rosu la intrare, dar cred ca e de bun simt ca inainte de a ma acuza sa verifici.

Nu am nevoie sa se ia masuri impotriva acestei domnisoare care uita ca eu dau niste bani si ca ar trebui sa fiu tratata cu respect. Vreau ca inainte de a fi acuzata de ceva sa se aduca si dovezi, nu doar pareri subiective. Simplu ca buna ziua!

Pana acum o bila neagra. La a doua imi fac abonament in alta parte.

P.s: Niste scuze din partea domnisoarei in momentul in care m-a vazut deranjata ar fi fost bine primite. Doar zic!

 

2 Responses to “o bila neagra”

  • Alexandra says:

    Asta e chiar culmea, cata vreme putea sa verifice inainte sa te acuze!

    • admin says:

      Eeehhh se intampla si la case mai mari. Ulterior domnisoara si-a schimbat comportamentul devenind mult mai politicoasa. Cine stie…poate ca a citit cineva acest articol si au tras-o de urechi

Leave a Reply