Zilele trecute masina de spalat a prins personalitate si s-a decis sa nu mai functioneze.  Dupa ce am apelat la prietenul meu google sa aflu ce firme sunt pentru reparatii am dat de depanero.

Aia cu reclamele … mai putin inteligente. Mnooo si sun acolo, le explic si mi se paseaza un numar de telefon de la service. Inainte de asta vreau sa mentionez ca au un site de toata jena…care functioneaza doar cand are chef. Sun la numarul oferit de catre cei din call center. Imi raspunde o doamna plictisita de viata care imi spune ca 1. ei nu se ocupa de asa ceva si 2. ei sunt in Bucuresti si atat. Sa mentionez ca pe site mentioneaza ca au acoperire NATIONALA?!

Deci dragii mei depanero cred ca ar fi timpul sa va reganditi reclamele. Nu de alta, dar reclama falsa nu este apreciata, nici macar de sarbatori.

Chair sunt curioasa daca se pot lua masuri cu privire la acest lucru.

 

Asa ca NU recomand depanero care vand gogosi prin reclamele lor.

 

4 Responses to “depanero repara tot si nu prea”

 • Catalin says:

  Salut,

  As aprecia daca mi-ai putea da mai multe detalii legate de experienta ta. Chiar avem acoperire nationala si imi doresc sa demonstram ca putem oferi servicii la nivelul reclamei.
  La fel informatiile (mai detaliate)despre cum functioneaza site-ul ar fi de apreciat ca sa putem imbunatati activitatea. Pana acum nu am avut astfel de sesizari – cautarea a fost facuta pe desktop/laptop sau pe smartphone? In orice varianta nu ar trebui sa se intample cele de mai sus.

  Nothing personal, just business! :)

  Multumesc anticipat pentru ajutor,

  Catalin

  • admin says:

   Buna,

   Pai in primul rand persoana din call center mi-a oferit un numar de telefon din Bucuresti cu toate ca i-am mentionat ca suntem in Galati. Numarul scurt *4114 nu a functionat sub nicio forma. Dadeam click pe Servicii si nu se intampla absolut nimic. Am incercat pe mai multe browsere si degeaba (la mozzila nici nu aparea rubrica asta).
   Interesant ar fi fost daca pe site aveati o harta a romaniei si pentru fiecare judet sa existe niste date de contact. Asa nu mai pierdeam 4 minute la telefon asteptam sa intru in legatura cu un operator care sa imi ofere un numar de telefon incorect.
   Am cautat de pe desktop.

   Stiu ca nu e nimic personal, ci doar business.

   O zi buna!
   Raluca

 • Arduino says:

  Domnisoara Ciresica , pentru a rezolva problema va recomand sa apelati la numarul 0758466*** :)

Leave a Reply