Se pare că în ultima vreme am ajuns să detest mersul la cumpărături. De ce? Pentru simplul motiv că moda zilelor noastre mă scoate din sărite.

În weekend am fost să îmi caut o pereche de blugi negri, simpli, cu talie înaltă. Scurt şi la obiect. Şi ce? Credeţi că am găsit? Ei draci!!!! Nu! Am mers în toate magazinele posibile şi imposibile. Am văzut zeci, dacă nu chiar sute de blugi plini de briz briz-uri, tăieturi, decoloraţie, cu talia de îmi ajungea până la hmmmm pânî acoloşa.

Eu nu sunt genul de persoană care să poarte blugi coloraţi, blugi cu care aş ieşi sigur în evidenţă. Prefer să ies în evidenţă prin ceea ce scot pe gură, nu prin cum mă îmbrac. Cred că de asta în dulapul meu se găsesc doar haine sobre, culori închise. O altă chestie pe care nu o suport este talia joasă. Având în vedere că vine frigul, iar eu sunt extrem de friguroasă. De ce să ajut o posibilă răceală când pot să am grijă de mine. De vreo 10 ani numai blugi cu talie înaltă prefer. De ce? Ţin cald la şale mamă!

Mă uit cu groază la faptul că am ajuns să merg cu orele pentru a găsi o pereche de blugi decentă care să îşi merite preţul, care să fie confortabili, care să îmi stea bine şi care să fie normali. Dar, din păcate, moda zilelor noastre nu mai corespunde cu cerinţele mele. Cred că prefer să merg 5 ore şi să găsesc ceva decent decât să fiu în turmă cu restul oilor care se îmbracă la fel.

P.s: recunosc că dintre toate chestiile care m-au şocat unul singur a fost cireşica de pe tort: un magazin unde nu puteai să probezi hainele. Asta e cu adevărat ceva aparte.

P.s 2: mi-am găsit blugi. Negri, talie înaltă, simpli şi ok la preţ.

4 Responses to “amintiri de la cumpărături”

 • Si eu am probleme cand tre sa gasesc blugi. Nu suport genul cu modele si sclipiciuri, prefer blugii drepti sau un pic evazati in partea de jos. Deci exact invers fata de ceea ce se poarta, ups. In plus, foarte frecvent nu gasesc blugi suficient de lungi.

  • admin says:

   :)))) esti de-a mea. si ia zi: nu-i asa ca vrei sa tina si la “shale”?! Eu am noroc ca’s mica de inaltime si nu e asa o tragedie. Am gasit la C&A niste chestii dragute, relativ ok la pret si am vazut inclusiv blugi pt persoane mai inalte.
   De ex: o prietena de-a mea care are vreo 1.75 isi ia de acolo.

   • Si eu tot pe acolo am ca inaltime, 173 mai precis. Si da, nu suport blugii cu talie foarte joasa in care se vede tot ce-a oferit natura. In schimb pe constitutia mea nu vin bine nici cei cu talie prea inalta, tre sa fie nici nici. Imi protejez mijlocul purtand iarna body-uri si in general mai multe straturi de haine suprapuse, care sa asigure protectie rinichilor. Nu de alta dar am aflat cum dor, cand dor, si e naspa nene. O sa-ti ascult sugestia si o sa merg la C&A cand o sa-mi iau blugi. Sunt articolul meu vesimentar preferat dealtfel asa ca e important sa imi placa pe toate planurile :D

Leave a Reply