Nu stiu sau cel putin nu imi amintesc sa fi crezut vreodata in suflete pereche. Si nu doar o data am auzit chestia asta din gura altora.Va zic sincer ca eu nu cred ca exista o persoana care sa fie pe deplin dorintelor si nevoilor tale. Intotdeauna o sa existe o chichita care o sa schimbe problema.

M-a intrebat cineva daca am simtit asta la vreunul dintre partenerii mei. Nu am vrut sa raspund pentru ca as fi spus cu voce tare ce nu doream sa aud: adevarul. Eu ma consider o persoana un pic cam dificila cand vine vorba de relatii. In sensul ca nu ma exteriorizez. Nimeni nu stie ce se intampla cu adevarat in sufletul si in mintea mea (de cele mai multe ori in mintea mea). Si nu doar o data am primit “plangeri” din cauza asta, dar asa sunt. Si cicatelea nu e deloc bine sa tin toate lucrurile astea in mine ca face POC o vena in cap dupa. Detalii!

Si acum vine explicatia: nu stiu daca a existat cineva in viata mea pana acum care sa ma faca sa ma deschid atat de mult. Sau mai bine spus sa imi confere siguranta ca este ok sa spun tot ce am pe suflet. Poate si din acest motiv nu cred ca exista suflete pereche. Nu zic ca ei nu au incercat, dar nu e vorba de ce au incercat ei. Ci de cum ii percepeam eu. Pentru mine obtinerea sigurantei se face foarte greu…este un proces poate chiar imposibil (sau asa il vad eu). Am incercat de multe ori sa imi infrang aceasta stare si nu mi-a reusit. Tind sa cred ca este o metoda prin care ma protejez… “just in case”. Sunt curioasa daca o sa apara acel barbat care sa imi schimbe cu adevarat starea si daca o sa imi regandesc pozitia vis-a-vis de “sufletele pereche”. Cred ca pana acum a fost situatia: omul nepotrivit la momentul nepotrivit. Sau poate o sa o fac fara sa fie nevoie de o dovada clara. Cine stie ce se poate intampla. Cu siguranta eu nu :))

De ceva timp incoace sunt pusa in situatia sa imi regandesc multe aspecte din viata: ce asteptari am, ce dorinte am, ce pot oferi, ce nu pot oferi si tot asa. Poate ca acesta este momentul in care ar trebui sa ma gandesc si la suflete pereche. Edgar Cayce spunea ca Dumnezeu a creat sufletele androgine. Acestea s-ar fi separat mai tarziu in două sexe. De-a lungul reincarnarilor, cele doua suflete s-ar regasi si, odata ce si-ar arde karma, ele ar fuziona din nou. Suna frumos. Suna a telenovela cu buget maricel.

Pana una alta ma bucur sa sufletul meu celibatar care experimenteaza zi de zi lucruri noi. Pana la urma asta conteaza cel mai mult. Linistea lui.

 

Va pupa,

Cire

 

Leave a Reply