O sa prezint aici un subiect care se pare ca a starnit revolta in lumea barbatilor. Domnisoara Erika Isac a reusit sa puna un pic de sare pe rana domnilor macho (in teorie). Pentru cine nu stie este vorba de melodia “Macarena” in care se prezinta o realitate destul de cruda pe care o traiesc, din pacate, o buna parte din femei.

Ce mi se pare interesant este modul in care multi domni au ales sa o desfiinteze pe aceasta domnisoara deoarece, si citez, “vorbeste urat”. Desigur omitem faptul ca o buna parte din barbati au un limbaj mai colorat decat un birjar din trecut. Trecem peste acest amanunt. Exista femei care vorbesc vulgar? Cu siguranta! Melodia domnisoarei foloseste 1-2 injuraturi care, de altfel, se regasesc in limbajul curent al multor barbati.

Societatea, sau nu! lumea in care traim este destul de urata si rea. Daca in comunism nu exista sa parasesti barbatul (ei na! si ce daca te mai altoieste uneori? Sigur ai facut tu ceva) acum femeile au un cuvant destul de puternic de spus. Nu toate, dar cred eu majoritatea. Si lumea nu intelege acest lucru. Inteleg ca in State conservatorii incearca sa readuca ” familia traditionala” in trend. Posibil sa le iasa la cat de dereglate sunt lucrurile acolo. Din pacate, la noi, lucrurile mai dureaza pana sa se aseze.

Consider ca femeile au reusit sa capete un pic de independenta (mai ales financiara) si asta le ajuta cumva. Suficient? Absolut deloc! Inca mai e nevoie de educatie, terapie, parinti care sa le sustina. Eheheeee!!! Cale lunga. Eu dupa vreo 5 ani de terapie am reusit sa inteleg ce inseamna sa fii femeie independenta, dar asta e un alt subiect.

Cred cu tarie ca melodia “Macarena” a tras cea mai dureroasa palma domnilor macho cu mentalitate de ’80. Ca deh!
Femeia nu injura, nu se bate, nu se fute
Femeia tre’ sa calce, si sa spele si s-ajute

Si este amuzant cand ii vezi ca se revolta, dar asculta fara nicio problema melodiile celor de la Parazitii ( faina formatie de altfel) cum trag in namol ideea de femeie ( Sau ma rog! Un fel de Mirel din Turnu Magurele varianta feminina)


“Cum sa vorbesti urat? Erika, esti domnisoara”
Ia-te-n gura cu mine ca sa vezi cat sunt de doamna

Vai Raluca! Dar tu nu injuri? Nu! Din fire nu vorbesc vulgar. Dar sa nu uitam ca sunt 100% moldoveanca (aka vulgan cu 2 picioare) si sunt suficient de inteligenta incat sa te distrug ca om fara sa fiu vulgura. Pot sa injur? Absolut! Stiu sa injur? Ohohohooo pot tine un discurs de 10 minute fara sa ma repet.

Per total? Melodia “Macarena” este ceea ce societatea avea nevoie. Trecand peste faptul ca e amuzant cum ne focusam pe lucruri atat de evidente, dar omitem ca tara arde. E mai simplu sa arunci cu jigniri intr-o femeie ca prezinta realitatea decat sa te uiti ca taxele la stat iar au crescut ( sa dea boala in politica asta)

Si daca vreti sa ascultati ceva inteligent va recomand ASTA.

Va pupa Cire

Leave a Reply