Eu sunt bautoare de cafea cam din… dintotdeaua. Am avut o oarecare atractie pentru aceasta potiune magica.

Cred ca primele amintiri sunt de cand eram in liceu si imi placea sa fiu pasare de noapte. Prin urmare, ca sa functionez, am inceput sa apelez la cofeina. In facultate eram deja dependenta de cafea. Daca intr-o zi nu imi beam cafeaua sansele sa comit o crima cresteau exponential. Iar in sesiune mancam cafea pe paine :))

Cand eram in Galati am descoperit destul de tarziu o barista unde mergeam des. Aveau o cafea buna, pe gustul meu. Cand m-am intors in Bucuresti am cochetat cu cateva locuri unde se prepara cafeaua, dar parca niciuna nu era pe gustul meu. Am inceput sa fac research pe mirificul si minunatul Goagal. Intr-o zi, mai exact pe 25 Mai 2019, mi-a aparut o reclama pe Facebook cu Cappucino Story.

Now sir you’ve got my attention

A doua zi, dupa ce am votat, m-am dus sa imi cumpar o cafea. Cand am ajuns acolo m-a intampinat unul dintre cei 3 antreprenori si mi-a “explicat” cum functioneaza. In functie de “mood”-ul tau iti alegi un pahar si apoi alegi ce fel de cafea vrei sa bei. Mai are rost sa zic ca de atunci sunt prezenta la datorie dimineata? Cand vorbesc cu parintii mei dimineata prima intrebare este: ai fost la cafea? Nu ce faci, nu daca ai dormit… nu nu! Ci daca ai fost la cafea.

Tare suferinda am fost cand pe timpul pandemiei a fost inchis, dar chiar si asa drumul de 30 de min pana acolo (cu ratb) ar fi fost mult prea riscant pentru mine. Ma uitam la toate paharele adunate si abia asteptam ziua in care o sa ies din casa. Ce am facut in prima zi de libertate? M-am dus la cafea si am asteptat pana s-a deschis :))

Cand am fost in vizita la ai mei anul trecut de sarbatori m-am dus sa imi iau cafea de la vechea barista. Nu mai avea acelasi gust. Nu era ce imi doream! ( Mai are rost sa zic ca am incercat si mizeriile alea de la Starbu**s? Si ca mi s-a parut o mare porcarie?)

Va recomand cu mare drag sa le faceti o vizita si sa gustati preferata mea: Latte cu sirop de caramel

Daca vreti sa le vedeti creatiile puteti intra pe instagram si acolo gasiti o gramada de pahare 😀 Adresa lor este: Calea Vitan, Nr. 17 A. Nerva Traian nr 3, 031281 București

Mai multe chestii “tehnice” gasiti aici

Leave a Reply