By CB

Au avut multe sa isi spuna. El simtea ca sunt lucruri de clarificat.In special in ceea ce privesc sentimentele lui fata de ea. Avea o amaraciunea ca nu putea sa se deschida complet in fata lui. Inca se acoperea cand nu se simtea frumoasa, inca isi ascundea tabieturile de femeie, inca se ferea sa ii spuna ceva ce l-ar putea deranja.

Uneori parca se purta prea “periat” cu el. Si lucrul asta il facea sa fie nesigur pe sentimentele ei fata de el. Stia ca o iubeste cu toata fiinta sa si ca nu ar fi putut sa ii face rau. Cel putin nu voit. Cand s-au revazut dupa cearta lor, prima si spera ca si ultima, se astepta la o alta reactie din partea ei. Stia ca este mai copilaroasa, dar parca subiectul asta era mult prea important si delicat ca sa fie tratat cu atata simplitate.

Nu stia daca trebuie sa aduca in discutie acum lucrurile care l-au deranjat sau sa mai astepte. Lua lucrurile ca atare.  Stia ca este nevoie de mult timp si rabdare cu ea…si mai stia ca o sa merite. Poate ca parea “demadge”, dar stia ca esenta este ceea ce isi dorea la o femeie. Puternica si sensibila in acelasi timp, independenta si totusi dependenta de iubire. Stia ca pentru a fi fericiti impreuna ea trebuie sa invete sa se iubeasca inainte de toate pe EA. Ca EA era cel mai important om din propria viata.

Pacat ca EA nu vedea ce vedea si el. O fata delicata, sensibila, plina de iubire, incapabila sa faca rau. Inclusiv vergeturile si micile imperfectiuni o faceau sa para cea mai frumoasa fata din lume. Cu toate ca era impotriva tatuajelor ii iubea fiecare milimetru de cerneala. Stia povestile tuturor tatuajelor pe care EA si le-a facut. Erau parte din ea si din povestea ei de viata.

In alta viata sigur ar fi fost o contesa ceva. Era sigur de asta.

Pentru prima data in 10 ani l-a lasat sa o atinga peste tot fara sa se teama.

 

Leave a Reply