By CB

Stateau dezbracati unul in bratele celuilalt.

– E ciudat sa stau asa la tine in brate.

– De ce?

– Pentru ca… esti tu.

Se aseaza in fund sa o priveasca mai bine asteptand explicatia.

– Ca sunt eu?

Isi trage patura peste ea

– Da! Tot timpul am crezut ca suntem prieteni, nu…

– Dar stii foarte bine ce sentimente aveam pentru tine. Adica…

– Da, doar ca… E ciudat. Si nu stiam ca ma vezi altfel.

Se uita la ea tot mai debusolat. Nu stia daca lucrurile pe care ea i le spunea sunt de bine sau de rau. Nu intelegea unde duce toata aceasta conversatie.

– Cand el a plecat din viata mea am crezut ca niciun barbat nu o sa se mai uite astfel la mine. Stii foarte bine prin ce am trecut, iar eu ajunsesem sa nu ma mai simt femeie. Cu tine ma simt asa. Femeie.

– De ce ma compari cu el? Crezi ca eu ti-as face vreodata ce ti-a facut el?

– Nu stiu.

– Nu stii? Sau iti este frica sa inchei povestea aia? Dupa cate ai trecut tu inca il mai iubesti nu? Si nu vrei sa treci peste.

Se ridica nervos din pat si se indreapta spre baie. Ea se uita pierduta in urma lui neintelegand ce s-a intamplat. Isi cauta hainele prin jurul patului si incearca sa isi puna gandurile in ordine.

Nu se uita la ea cand iese de la baie, isi pune pantalonii si se indreapta spre tricou. Ea il ridica inaintea lui si il tine la piept.

– Imi pare rau, eu…

– Tu ce Raluca? Tu ce? Am inteles. A fost un nenorocit pentru care inca mai ai sentimente. Asta vrei? Sa se intoarca la tine si sa isi bata joc in continuare de tine? De atatia ani astept sa te trezesti la realitate.

– Dar nu am spus asta George! Nu m-am referit la el. M-am referit la faptul ca ….

– Ca eu o sa te ranesc ca el, nu? Suna-ma cand o sa iti revii si o sa vezi cat te iubesc. Pastreaza tricoul, nu mai am nevoie de el.

Cand a plecat a lasat pe masuta de la intrare si cheile de la apartamentul ei.

Se aseaza pe marginea patului si se uita in gol. Strange tricoul lui la piept si il miroase. Are acelasi parfum Calvin Klein. MAN. Preferatul lui. Fuge spre usa. De data asta nu este doar atat.

-STAI!

 

Leave a Reply