By CB

Nu se astepta ca el sa ii raspunda la telefon si cu siguranta nu se astepta sa vina asa de repede la ea.  Il astepta in pijamale, cu parul valcoi si ochii plini de lacrimi.  A fost surprinsa cand nu a vrut sa foloseasca cheia de rezerva pe care ea i-a dat-o la un moment dat. Surpriza a fost si mai mare cand a vazut ca i-a adus vinul preferat. Cu siguranta nu avea timp sa treaca pe la magazin sa il cumpere. Cumva il avea el deja in frigider? Acum o bantuia intrebarea asta.

Stia ca el nu o sa o judece niciodata si ca desi ea i-a gresit de prea multe ori el avea sa ii fie mereu alaturi. Asa si-au promis din anul 1 de facultate si asa a ramas. Nu ii vine sa creada ca se stiau de atatia ani. 12 ani nu sunt de ici de colo. Era singurul barbat in care avea incredere oarba si cu toate astea nu au putut fi niciodata impreuna. Cand el a intrebat-o de ce nu incearca ea a spus ca nu vrea sa piarda cel mai bun prieten.

Daca ar fi stiut…

Au terminat sticla de vin si au adormit imbratisati. Fara sa se intample nimic. Ea ar fi vrut si el, dar nu asa. Dupa ce a plecat acasa ea a strans pahare si a facut patul. Pe noptiera el si-a uitat ceasul. Este cel putin ciudat. Niciodata nu pleaca fara sa isi ia ceasul la mana. Pana sa puna mana pe telefon sa il sune se aude soneria.

– Parca mi-ai citit gandurile.

Ramane surprins cand o vede cu un zambet timid pe buze. Se intinde dupa ceas, iar ea in acelasi timp il prinde de  gat si il imbratiseaza. Putini haiosi , dar si stangaci.

– Multumesc!

– Pentru tine oricand.

Il trage in casa si in timp ce inchide usa il saruta.

…..

 

Leave a Reply