Se da un caz: o domnisorica pe la vreo 20-30 si un pic ii suceste mintile unui domn trecut lejer de 60-70 de ani. Il stoarce de bani si pleaca. El revoltat cauta dreptatea in justitie.

Cam asta e un caz prezentat de cateva editii la “Asta-i Romania”. Domnul e un italian care a avut niste banuti in cont in timp ce ea era “imaginea unui club”. Tipa a supt toti banii din contul domnului, l-a lasat fara apartament si alte bijuterii.

El spune ca isi cauta o iubita, ea ca isi cauta o familie (sa nu moara singur in apartamentul lui de 2 milioane de euro). Pe de o parte imi e mila de el ca poate intr-adevar cauta iubirea, dar oare nu s-a gandit ca iubirea aia din povesti nu se gaseste in cluburi? (intreb si eu pentru un prieten). Nu stiu ce i-a zis duduia de l-a prostit in halul, de i-a sucit mintile pana in punctul in care sa isi vanda toata viata.

Nu spun ca el e nevinovat sau ca ea e vinovata. Amandoi isi merita soarta (oarecum). El ce credea? Ca una de 30 de ani o sa stea din mare dragoste cu el care are 70? Acum cu orgoliul ranit isi cere drepturile, banii si visele inapoi.

 

Si sa mai spuna cineva ca romancele nu sunt frumoase :))

(de la min 22)

 

Leave a Reply