Numai mie mi se pare că lumea a luat-o razna?!De ce spun asta? Pentru că în ultima vreme văd cum tot mai mulţi tineri sunt ucişi. Motive stupide: pentru fete, pentru băutură, pentru orgolii tâmpe. Nu ştiu dacă există un anume vinovat. Cu toţii suntem de vină într-o oarecare măsură pentru tot ceea ce se întâmplă. 

Ce este drept nici nu ştiu ce măsuri ar trebui luate. Este greu de spus ce trebuie făcut, cine trebuie pedepsit, cât trebuie să răbdăm. Eu una aş propune o singură lege: vrei copii? Dovedeşte că eşti apt pentru a întreţine şi educa un copil. Mă enervează la culme părinţii care toarnă enşpe mii de copii şi apoi se debarasează de ei la bunici. Din punctul meu de vedere asta este cea mai mare greşeală.

Vrei să îţi creşti copilul, să aibă un viitor? Nu îl lăsa pe mâinile bunicilor. Bunicii mereu sunt de principiul: lasă-l mamă că e mic şi nu ştie, lasă mamă că iei tu 10, lasă mamă că treci tu clasa. Nu domnule! Te-ai pus pe făcut copii?! Creşte-i! De aia ai ales rolul de părinte. Să îţi îndeplineşti sarcinile.

Din păcate violenţa câştigă teren şi, ca de fiecare dată, lumea aruncă vina în curtea vecinului. Cu toţii suntem vinovaţi şi nimeni nu face nimic. Nimeni nu face nimic până nu este direct vizat. Iar eu nu condamn pe nimeni. De ce să mă zbat pentru ceva fără un viitor?

Leave a Reply