Pe cuvant de cercetasa ca nu am murit.

Uneori se pare ca se intampla….viata. Si, prin urmare, nu prea mai apuci sa faci nimic. Schimbarea jobului (intreg proces) a pus stapanire pe viata mea si nu am avut ocazia sa ma focusez si pe alte lucruri. Ma bucur enorm de mult de aceasta noua etapa din viata mea. Aproape ca uitasem cum e sa ai parte de asemenea schimbari. Cred ca a fost ” sutul in fund” de care aveam nevoie pentru a continua evolutia mea.

Este tare interesant cand merg la birou, cand imi pregatesc pachetelul de seara, cand imi aranjez hainele si imi organizez programul in functie de zilele in care merg la birou. Pentru mine este un adevarat ritual pregatirea pt job si imi place enorm de mult. Am inceput sa merg si la cabinetul lui ” tanti psiholog” dupa 2 ani de vorbit online acum ne vedem face2face. Alta senzatie.

Ce sa zic? Sunt o norocoasa.

Pana una alta numar cu nerabdare zilele pana voi avea concediu si voi merge cateva zile la mare. Trebuie sa imi iau doza de vitamina D. Plus relaxarea pe care mi-o ofera mare, plus gasca pe care o am acolo. Acusica vor trece zilele si voi fi zen mode activated.

Va pupa Cire.

Leave a Reply