Stau in pat si ma uit la “Sex and the City”. Savurez un pahar cu ceai de fructe de padure si deodata POC!  ma loveste in moalele capului.

Mi-e dor de Gege.

Cine este Gege? Este unul dintre barbatii pe care i-am iubit cu o pasiune iesita din comun. O pasiune pe care nu am mai simtit-o. A fost unul din barbatii care m-a facut sa imi doresc mai mult, sa fiu organizata, punctuala, care m-a invatat lucruri pe care nu m-as fi vazut in stare sa le invat.

Au trecut 2 ani de cand nu am mai vorbit cu el si nu am mai putut da de el. Ne-am promis sa ramanem prieteni, dar cumva pe parcurs lucrurile s-au racit intre noi. Si ma oftica lucrul asta. Nu doar o data mi-a dat un sfat, m-a ascultat si mi-a dat umarul sa plang.

Mi-as fi dorit ca lucrurile sa fie altfel intre noi, dar a fost momentul nepotrivit, caractere nepotrivite poate. Nu stiu cum sa definesc acest “altfel”, dar cu siguranta stiu ca nu imi place acest “acum”. Mi-e dor sa aud cum spunea”buna frumoaso!” Si cum isi schimba tonul devenind extrem de serios cand eu nu voiam ceva.

Am realizat ca nu am stiut sa apreciez oamenii de calitate din viata mea. El fiind unul dintre acesti oameni. Poate ca la un moment dat o sa vad iar acel mesaj de la el in care sa scrie: buna frumoaso! Ce mai faci?

Mi-e dor de tine Gege!

Atat!

Cire

Leave a Reply