Anul asta, 2019, a fost unul plin. Plin cu de toate: cu bucurii, cu tristeti, cu reusite, cu lectii, cu prietenii si descoperiri.

Daca anul trecut pe vremea asta cineva mi-ar fi spus prin ce urmeaza sa trec l-as fi crezut nebun. Astazi abia astept sa vad ce imi rezerva KARMA.

Am invatat atat de multe despre mine si sunt sigura ca mai am de invatat macar pe atat. Anul asta a fost despre mine, sa ma redescopar, sa depasesc limite si sa invat cum instinctul este cel mai bun prieten al meu. Am invatat sa il ascult si am grija de el pentru ca daca nu eu atunci cine?! 😀

2019 a fost anul in care am descoperit ca este ok sa fii un pic mai egoist, sa fii centrul universului tau, sa accepti ca este ok sa fii TU pe primul LOC. Sa nu mai permiti altora sa iti spuna ce si cum sa simti, ce sa spui, cum sa reactionezi, cum sa gandesti. 2019 a fost anul in care am invatat sa spun: NU! Anul in care nevoile mele au fost mai presus de orice si ca nu e nimic rau in asta. Am descoperit ca poti fi bine merci si fara sa ai o relatie, ca poti sa te plimbi acolo unde nu puteai in trecut, ca poti sa cinezi la un restaurant singura fara sa te simti ciudat, ca poti citi in liniste, ca poti vedea acelasi film de 100 de ori si sa plangi de fiecare data. In 2019 am descoperit ca nu e de datoria mea sa multumesc pe toata lumea, ca mesajul tau poate fi inteles gresit de altii, dar ca nu e treaba ta sa lamuresti asta.

2019 a fost anul in care am ras cu atata pofta, in care am fost linistita, mi-am schimbat garderoba, ideile si atitudinea fata de oameni. 2019 a fost anul in care am redescoperit prietenii vechi, anul in care nu am asteptat dupa nimeni, anul in care nu am avut asteptari de la cineva. Anul in care am invatat ca unii oameni nu iti pot oferi ce le oferi tu si nu se vor purta cu tine asa cum te porti tu cu ei. 2

2019 a fost anul in care am sarbatorit 34 de ani asa cum mi-am dorit. Fara remuscari, fara plansete, fara drame.

Anul asta am invatat ca nu am timp petnru cineva care nu are timp pentru mine.

2019 a fost anul in care am descoperit cat de puternica si independenta sunt. Ca am o viata piperata cu de toate.

Si inainte de toate este anul in care am descoperit cat de fericita si implinita sunt. Ca asta mi-am dorit si ca asta am primit.

Sper dragii mei ca 2020 sa fie asa cum va doriti voi sa fie. KARMA sa va dea tot ce va doriti!

2020 este anul meu!

 

Va pupa Cire!

P.s: CB va saluta ca de final de an!

Leave a Reply