Ocazional in viata mea mai apare cate un flacau plin de energie si flirt.

Sunt amuzanti pana ma plictisesc de ei. Pentru ca majoritatea au acelasi text uzat. ” Sunt trist, iubita mea nu ma iubeste, m-am indragostit de tine, simt ca suntem suflete pereche etc etc”

Uneori ma amuz, uneori ii ignor, uneori ii pun la punct. Azi mi-a scris un tip cu care vorbisem la un moment dat, dar, pentru ca are iubita, i-am zis ca nu o sa iesim la o cafea decat cand o sa fie singur. Mai are sens sa zic ca voia sa bem o cafea la 12 noaptea?

Initial m-am simtit jignita. Apoi am inteles ca omul e plictisit si ca trebuie sa se descarce si el cumva. Si uite asa s-au aprins beculetele in capul meu. I-am explicat dragut ca eu nu sunt genul de femeie care sa accepte jumatati de masura, intalniri pe ascuns sau one night stands doar pentru ca el nu e fericit in relatia sa. Si cu siguranta nu mai accept astfel de compromisuri. Ultima data cand m-am lasat purtata de val am aflat ca tipul era insurat. E ok! Tin la viata mea.

Desigur ca au urmat clasicele replici: dar eu te plac, dar nu facem nimic, dar eu nu sunt fericit, dar eu pe mama si pe tata. Chestii fumate de mult timp. Ca vrea sa vorbim. Sigur! Putem vorbi si la telefon. Ca relatia e si nu prea e, ca e obosit si abia dupa 12 e liber. Pisi! Papusa draga! Eu am respect vis-a-vis de propria-mi persoana ca sa mai accept astfel de situatii care, de la bun inceput, sunt nasoale pt orgoliul meu.

Principiile pe care le-am dobandit in ultimii 4 ani de cand sunt singura au un cuvant de spus in deciziile pe care le iau. Nu imi place? Nu fac! Nu sunt de acord? Nu accept! Nu sunt fericita? Plec! Pentru nimeni si nimic nu imi mai sacrific timpul, energia sau iubirea. Egoism? Posibil! Am niste standarde mult prea ridicate ca sa mai fac greselile pe care le faceam in trecut.

Si da! Nu este o problema daca raman singura toata viata. Am zis, o zic si o voi zice mereu: Mai bine toata viata singura si fericita decat intr-o relatie si nefericita. Been there, done that!

Si nu! Nu cred ca iti invitii amicii de sex opus la o cafea la miezul noptii doar ca sa vorbiti.

Va pupa Cire!

Leave a Reply