Am primit un tratament de la medic pe care trebuie sa il urmez cam o luna.

Toate bune si frumoase pana am descoperit ca unul dintre medicamente nu se mai gaseste asa de usor.

Aka am fost in aproape 15 farmacii pana am reusit sa gasesc pastilele respective. Vad partea buna a lucrurilor: am facut cei 5000 de pasi recomandati de Simona Halep (hihihi)

Intr-un final am reusit sa le gasesc( OLEEE).

Buba nu este asta, ci faptul ca farmacistii mi-au oferit “alternative”. Eu mereu am fost impotriva “alternativelor” primite din partea farmacistilor. Pisi?! Pe reteta scrie X? Pai X sa imi dai. Nu Y pentru ca are cam aceleasi ingrediente. Eu prefer sa merg pe mana medicului in loc sa merg pe alternativa oferita de farmacisti.

Pana una alta medicul stie istoricul meu medical, stie de ce imi da acel medicament. Si a facut o scoala de specialitate. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar consider ca medicul ofera un tratament in urma unor analize, nu in baza unor ingrediente “aproape la fel”.

A fost cam deranjata o doamna farmacista cand i-am batut obrazul cand i-am zis ca nu e ok sa recomande ceva ce :

1. Nu este pe reteta

2. Nu are nicio legatura cu tratamentul urmat.

Nu mi s-a parut niciodata OK modul in care acestia se considera mai in madira sa ia decizii in locul medicilor. Ba mai mult stiu un medic care le-a facut observatie cand i-au recomandat “alternativele”.

Sper sa inteleaga ca inainte de a promova un produs ar trebui sa se gandeasca si la pacienti.

 

PS: s-a intamplat sa mi se recomande niste pastile de la o anumita firma de aproape 3 ori mai scumpe decat cele clasice.

Asa ca idee!

 

Va pua Cire

Leave a Reply