Saptamana trecuta am primit o invitatie la un film

Mai exact: Avatar 2 4D.

Fiind prima data cand mergeam la un film 4D am zis ca este o experienta pe care nu trebuie sa o ratez. Si, intr-adevar, a fost o experienta.

Filmul in sine a fost salvat de efectele 4D. Prea multe povesti, momente fara sens, chestii luate de prin alte filme. Te astepti ca, dupa atatia ani, povestea sa fie cu totul aparte. Dar pentru mine a fost o poveste mediocra. Finalul parca s-a filmat in 10 min, dar au tras de poveste pana in ultimul moment. 3 ore? Nejustificat!

Efectele au fost interesante, asa cum am zis: merita sa testezi odata in viata. Si cred ca, in cazul meu, va ramane singura experienta. Sunt momente in care scaunul te zdruncina de nu mai stii de capul tau si ajungi sa nu mai fii atent la film sau sa te trezesti cu apa in fara. Eu eram atenta sa nu dau suc pe mine sau pe persoana din dreapta.

La final am simtit cum organele se rearanjeaza si incearca sa isi revina. Este un haos de 3 ore. Atat vizual cat si ….din punct de vedere al simtirii? (nu stiu cum sa explic)

Recunosc ca a fost o curiozitate pe care am vrut sa o duc la bun sfarsit, dar cam atat. nu stiu in ce masura o sa mai repet experienta. Nu o sa dau prea multe detalii despre film. Eu pot spune ca m-a dat pe spate.

Va pupa Cire

Leave a Reply