De ceva vreme vad pe retelele de socializare un nou trend: nou pray for paris, x, y, z acum apare cu #metoo. Toate pipitele apar ca ciupercile dupa ploaie sustinand sus si tare ca au fost abuzare acum 2-5-10 ani de diversi indivizi.

Hai sa va zic ceva: majoritatea cauta doar atentie. Cum poti sa sustii ca ai fost “brutalizata” de un barbat acum enspe ani, dar ca ai trecut peste si subit ti-ai reamintit cat de afectata ai fost si ca acum viata ta e un calvar. Mancatari de…barbati. Ultima data cand a indraznit un barbat sa puna mana pe fundul meu l-am pocnit atat de tare incat m-a durut palma o zi intreaga. M-am simtit razbunata si atat. Nu am facut tamtam si am mers mai departe. Numai la metrou era pipaita aproape zilnic de cate un idiot. Si ce sa fac? Sa nu mai merg cu metroul? Sa ii denunt pe toti? Mi-as face abonament la politie pentru prostiile de genul asta. Dubios e ca niciuna nu se plange ca a fost “abuzata” de un sarantoc, de unu cu minimum pe economie. Aproape toate au fost “abuzate” de cate o vedeta.

Campanie de publicitate? Posibil. Sa fii vazut in monden? Cu siguranta.

Poate ca unele cazuri sunt intr-adevar grave, dure si triste, dar pe bune?! Dupa zeci de ani iti amintesti cum unu ti-a pus mana pe fund sau te-a sarutat fara sa vrei? Si tocmai pentru asta TU nu ai mai putut sa treci peste? Dar femeile violate ce ar trebui sa mai spuna?

Si stiti ce? Si eu am pipait barbati in metrou sau tramvai. Si eu sunt un agresor. Si imi cer scuze lor daca s-au simtit ofensati, daca au simtit ca i-am abuzat.

Dragelor! Si barbatii trec prin aceleasi lucruri zilnic. Dar ei nu sunt luati in seama. Pentru ca noi suntem “sexul slab” si suntem lipsite de aparate si vai de mama noastra, in timp ce barbatii, acesti vanatori trebuie sa suporte si sa accepte.

Hai sa lasam vrajelile astea cu abuzurile ca daca e sa te simti abuzata, afectata iei masuri imediat, nu cand e stire la TV.

Restul e can can

Leave a Reply