Ma numesc CB si posibil sa mai scriu ocazional pe aici.

Pe Raluca o stiu de foarte multi ani si mi-a lasat pe mana blogul ei “prafuit si uitat” de ea si de lume. O stiu de atat de multi ani incat stiu cand este fericita/suparata/obosita/plictisita dinainte de a scoate ceva pe gura. Defect profesional as spune acum.

Cand am aflat ca se intoarce in Galati m-a lasat masca. Nu ma asteptam la un asemenea pas din partea ei, la fel cum nu ma asteptam ca o relatie sa ii stearga memoria. Mi-am dat seama ca lucrurile nu mergeau si ca nu mai era fericita cand a inceput sa imi scrie iar. A fost destul de dificil sa o accept iar in viata mea, dar, pe de alta parte, ea a fost singura care a fost alaturi de mine cand am avut nevoie.

Despre mine nu vreau sa va spun foarte multe, ci doar ca sunt aici sa scriu despre diverse situatii prin care trec eu, ea sau oamenii din jurul nostru. Sa fie ca un fel de jurnal deschis publicului despre lucrurile care se intampla in Bucuresti, despre cum vad, simt, percep diverse povesti. Am mai scris in trecut pe blogul ei sub numele de P. Am incetat dupa o cearta absurda cu ea pe care o regretam amandoi acum. Nu stiu care o regreta mai mult. As vrea ca subiectul sa ramana doar la acest punct.

Pot spune ca am facut niste promisiuni de care imi doresc sa ma tin. Macar de data asta.

Si cam atat.

Urmeaza part 2 sau 3 sau chiar 4. Cine stie?

 

Leave a Reply