Am urmarit cu interes procesul dintre Johnny Deep si Amber Heards.

Din pacate, cand relatia este toxica de ambele parti rezultatul va fi unul pe care deja il stiu. De fapt pe care il stim cu totii. Sunt oameni care invata pe propria piele ce inseamna sa stai intr-o relatie extrem de toxica si abuziva. Se cauta vinovati de ambele parti pentru ca este mult mai usor sa dai vina pe celalalt decat sa te uiti la propria persoana.

Relatiile toxice nu ar mai exista daca unul dintre ei si-ar lua inima in dinti si ar pleca si nu s-ar mai uita in urma, dar, din pacate, de cele mai multe ori acest lucru este aproape imposibil. In momentul in care ajungi sa iubesti pe cineva mai mult decat pe propria persoana devine aproape imposibil sa pleci. Chiar daca stii ca nu mai esti fericit/a, implinit/a. Sau pur si simplu nu poti face fata reprosurilor de dupa.

Mie mi-a luat 3 ani de terapie sa inteleg anumite greseli pe care le faceam in relatiile trecute. Aici nu este vorba de o singura relatie, ci de toate. De relatii amoroase, de relatii de prietenie, de afaceri, de relatia cu mine. Si, din pacate, acest proces a scos la iveala ce poate fi mai rau in oameni. Si pe parte masculina, dar si pe parte feminina. Intr-o relatie sunt 2 oameni si amandoi sunt la fel de responsabili de ce se intampla, de viitor, de sentimente si, mai ales, de cuvintele spuse si actiunile facute.

Acest proces a scos la iveala demonii care pot zace in oameni, ura, frustrarea. Sa nu lasati niciodata sa se intample asta. Va spun ca este cea mai urata pedeapsa pe care un om o poate primi. Cand intr-o relatie nu mai e loc de iubire si respect totul devine un cosmar.

Va pupa Cire

Leave a Reply