Unul din lucrurile pe care nu le suport este cand oamenii ma subestimeaza.

Poate ca par naiva sau inocenta uneori, dar cand m-ai calcat pe coada…pai hai sa spunem ca ma transform. Am stat ceva zile pana mi-a trecut dezamagirea sau mai bine spus dezgustul cand am aflat ca unii oameni sunt niste… din respect pentru mine nu continui fraza.

De obicei tin garda sus cand intalnesc/cunosc oameni noi. Dintr-un prost obicei cel mai probabil, dar care m-a ferit de multe. De data asta nu stiu cum am reusit sa las garda jos si rau am facut. Am avut incredere intr-un om care nu merita nici cat negru sub unghie. Eh! Macar asa mi-am invatat lectia. Stiam eu ca nu e bine sa imi ignor instictul, dar cred ca de data asta mi-am pus ambitia la incercare.

Pana una alta mi-am invatat lectia. Am suficienti oameni de calitate in viata mea ca sa mai incerc sa caut si in alte parti. Prieteniile nu apar peste noapte si cu siguranta nu mai sunt cladite pe incredere. Rar mai intalnesti oameni de calitate, dar cand apar va recomand sa ii tineti langa voi.

Am decis sa inchei orice legatura cu persoana in cauza. Sa o ignor complet tocmai pentru lucrurile urate pe care le-a facut/spus. Nu sunt genul de om care sa ierte sau sa uite usor. Mai ales cand vine vorba de oamenii noi din viata mea.

Calitate, nu cantitate dragii mei!

Asta va doresc!

 

Va pup,

Cire

13 Responses to “trist”

 • O prietena says:

  Gandeste-te ca a fost un test pe care tu trebuia sa il treci, intr-un fel sau altul. Sau gandeste-te ca experienta prin care ai trecut a fost acolo doar sa te pregateasca pentru ceea ce viata ar putea sa puna in drumul tau.
  Totul se intampla cu un motiv. Iar daca nu stii motivul inseamna ca nu esti inca unde trebuie sa fii.

 • O prietena says:

  Pentru o persoana care se considera open mind, faptul ca nu accepti comentariile care nu iti plac, spune multe.
  Totul se intampla cu un anumit motiv, sa stii ๐Ÿ™‚

  • admin says:

   nu am mai deschis blogul de ceva vreme.

   din acest motiv nu erau aprobate comentariile. incerc usor usor sa devin mai activa pe blog ๐Ÿ˜‰

 • O prietena says:

  Super. Welcome back ๐Ÿ™‚

 • O prietena says:

  Sa stii ca de fiecare data sunt doua parti ale povestii, si nu de fiecare data versiunile coincid

  • admin says:

   nu si in cazul asta. cand viata mea ajunge subiect de discutie intre alte 2 persoane

   • Random thoughts of internet says:

    Am incercat sa iti deschid ochii, ca sa nu doara mai tarziu ;). Cu toate acestea fiecare e responsabil pentru propriile decizii. Sper ca viata sa iti ofere mai multe zile senine de aici incolo. Iar atunci cand ai indoieli, priveste putin in urma, sa vezi daca ai fi putut sa faci ceva diferit

Leave a Reply