Ma consider o persoana destul de deschisa la minte si accept multe lucruri. Pana intr-un punct.

De curand, am vazut pe site-urile de socializare o “invazie” a barbatilor care sunt femei. Toate bune si frumoase- pana la urma fiecare are dreptul de a-si alege drumul in viata. Dar! Si aici exista un mare DAR! Firme precum tampax ( tampoane) cer unui barbat trans sa fie imaginea lor. (wait! what?! but they don’t have …. what?!) Incerc pe cat posibil sa fiu deschisa si sa vad punctul lor de vedere, dar incep sa cred ca sunt depasita de aceasta lume

Si asta nu este tot. Tipul/tipa (sau ce pisici o fi) a participat la o discutie cu un alt/o alta tip/tipa despre feminitate si despre ce inseamna sa fii femeie. Wait! WHAT?! 2 barbati (din punct de vedere genetic) discuta despre ce inseamna sa fii femeie? Si discuta despre cum isi doresc sa devina mame. Wait! WHAT?! Tipul care s-a decis peste noapte ca vrea sa fie femeie mi se pare ca nu este parte din aceasta lume. Si-a creat propria ideologie/lume/univers. Sper ca vorbeste despre adoptie pentru ca, din punct de vedere fiziologic nu e posibil acest lucru.

Urmarind clipurile lui am realizat cat de mult jigneste si batjocoreste ideea de “a fi femeie”. Recunosc cu mana pe inima ca ma simt incredibil de deranjata de astfel de personaje. Sa nu uitam cum in 2015
William Bruce Jenner (aka Caitlyn Jenner) a fost numit femeia anului. Mi se pare ridicol si de plans cand vad astfel de stiri. Poate ca sunt inchisa la minte, poate ca sunt “rasista” (nici nu stiu care este termenul corect), dar pe cuvant ca nu inteleg. Cum poti fi pasiv la un asemenea personaj care jigneste (vrut sau nevrut) femeile. Ne prezinta ca niste fiinte simple, lipsite de esenta si cu agresivitatea la purtator.

Pe de alta parte, ma bucur nespus de mult ca lucrurile astea se intampla in state si nu la noi. Ca inca traiesc intr-o societate care nu este deschisa la astfel de …struto camile in gandire. Nu am nimic cu ei, dar imi doresc din suflet sa ramana acolo, in tara lor.

P.s: sunt curioasa cati si-ar mai dori sa fie femeie daca ar trece o luna prin crampele menstruale, starile de rau si banii aruncati pe tampoane.

Discutia care m-a semi traumatizat o gasiti aici

Leave a Reply