X s-a logodit, Y s-a casatorit, Z arata cel mai frumos zambet. Totul pe social media, dar oare cati au aceeasi viata in spatele camerelor foto?

Cand mi-am schimbat statusul din “intr-o relatie” in “single” telefonul meu s-a inrosit. -Cum adica v-ati despartit? Cum adica esti single? Ce s-a intamplat?
Dar pareati atat de fericiti.
Tuturor le spuneam: doar paream.

La un moment dat cineva mi-a zis: Da-mi Doamne viata pe care o afisez pe social media si in viata reala. Si, din pacate, asa este. Din acest motiv am inceput sa fiu mult mai atenta la ce expun pe social media. In acest moment consider ca unele lucruri ar trebui sa le tinem pentru noi.

Sunt 100% sigura ca oamenii nu sunt la fel de fericiti in viata reala asa cum “se lauda” pe social media. Cati dintre noi ar admite ca nu sunt fericiti in fata altora? Ca ar prefera ca viata lor sa se schimbe pentru ca…X motive. Pe social media conturam o viata lipsita de griji, o viata lipsita de discutii aprinse. de frustrari, de dor. Inclusiv marile vedete fac asta. Zambesc larg si frumos in poze, iar in viata de zi cu zi traiesc mari drame.

La un moment dat ma gandeam: X are acel lucru, eu de ce nu il am? Y traieste nu stiu cum. Eu de ce nu pot? Dupa care am realizat ca in spatele acelui om se afla o batalie pe care o poarta poate si in aceasta zi. M-am obisnuit sa ma uit la poze si sa zic: ce dragut! Si sa merg mai departe. Sa nu mai existe in mine acea intrebare: eu de ce nu am?

Am inceput sa imi iubesc viata asa cum este: si cu bine si cu rele departe de social media. Acum conturile mele sunt invadate de pahare de la Cappuccino Story si, ocazional, poate altceva. Dar viata mea, realizarile mele, reusitele mele le tin departe de ochii curiosilor. Oamenii importanti din viata mea MEREU vor sti ce se intampla cu adevarat.

Sa stiti ca e cel mai misto sentimentul cand te vezi cu un prieten si ii vezi reactiile cand iti spune despre viata sa. Despre ce a reusit sa faca, despre iubirea vietii, despre lucrurile prin care a trecut.

Si totusi: o poza face cat 1000 de cuvinte? (scuzati cacofonia!)

Leave a Reply