Anul acesta a fost ceva aparte.

Credeam ca 2019 a fost un an dificil pentru mine, dar, se pare ca 2020 a fost la creme de la creme. Daca mi-ar fi spus cineva ca acest an o sa fie o lovitura sub centura pentru toata omenirea i-as fi ras in fata. Imi propusesem ca 2020 sa fie anul in care o sa fac lucruri pe care nu le-am mai facut niciodata. Ce este drept “it delivered that”. Cine ar fi crezut ca o sa stam in casa cu lunile sau ca o sa purtam masti cand iesim din casa sau ca nu o sa ne mai putem vedea asa des cu prietenii. Ma bucur ca traiesc intr-o perioada in care tehnologia iti permite sa fii in contact cu oamenii dragi chiar daca sunt la departare, ca ai norocul de a lucra de acasa. Ma bucur ca, desi a fost un an greu, nu am fost atat de afectata de Covid cum au fost altii.

La fel ca 2019, 2020 s-a terminat in cel mai misto mod. Cand credeam ca totul se duce pe apa sambetei soarele a iesit pe strada mea si mi-a adus linistea si bucuria de care aveam mare nevoie. Privesc 2020 ca un an in care am invatat sa stau eu cu mine si cu gandurile mele. Un an in care am invatat cat sunt de norocoasa si ca, desi mi-a fost greu in unele momente, am iesit zambind din multe situatii. A fost un an stresant, dar, cu toate astea, am invatat cum sa “manage my feelings”.

Imi doresc ca si voua sa va fi adus macar 10% din ce mi-a adus mie. Ca, dincolo de stresul, supararile si agitatia asta, 2020 a fost un an frumos pentru voi si familia voastra.

Leave a Reply