Stiu! Stiu! A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici. Din pacate, timpul disponibil nu prea mi-a permis acest lux.

Anul acesta a inceput haotic si ghici ce? Continua in acelasi ritm. Pe langa faptul ca o persoana ffff draga mie trece prin niste momente nu tocmai ok (fizic si psihic) nivelul de munca s-a dublat. Unde mai pui ca anul asta trebuie sa dau iar examen pentru prelungirea licentei. In domeniul in care lucrez o data la 2 ani trebuie sa dai examen pentru acest lucru. Super! Mega! Extra fun! NOT!

Radeam cu P si ii spuneam: daca nu mi-a placut cartea. Acum trebuie sa dau examen o data la 2 ani :)) Am nevoie de galerie. Examenul nu este cine stie ce chirurgie pe creier, dar avand in vedere si probleme acumulate de la inceputul anului si stresul cu job-ul si stresul cu casa…eh! Va dati seama ce distractiv o sa fie. Nu imi fac griji ca nu o sa il iau. Nu exista aceasta optiune

In general am vazut ca nu ma mai agit pentru lucruri care au o solutionare. Pentru sanatatea mea mintala relaxarea face miracole 😀 Gandesc pozitiv! Cel mai nasol lucru care se poate intampla este sa mori. Nu?!

Va pupa

Cire

2 Responses to “Absent motivat”

Leave a Reply