Au trecut 35 de ani din viata asta. Si sper ca multi altii sa urmeze.

Pana acum ceva timp imi venea greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca am 35 de ani. Mi se parea o cifra fatidica, dar am realizat ca nu e dracul atat de negru. Unde mai pui ca eram si speriata de gandul ca o sa trec la o varsta asa de colorata nefiind implicata intr-o relatie. Acum realizez cat de fain e sa iti traiesti viata fiind inconjurata de niste oameni minunati! Si da! Exista viata in afara relatiilor :))

Ce am invatat pana acum? Am invatat cat de important este sa ai oameni de calitate in jurul tau, sa primesti si sa oferi respect. Am invatat ca sunt multe lucruri pe care nu le pot controla, ca sunt lucruri peste care pot trece mult mai usor. Am invatat sa imi ascult intuitia, sa spun ce am pe suflet, sa nu mai am asteptari nerealiste de la mine sau de la altii.
Am invatat ca este ok sa razi, dar e ok sa si plangi. Am invatat sa lupt pt valorile mele morale, sa nu mai plec capul de rusine, sa ascult si sa cer ajutorul cand simt ca nu mai pot.

Viata pana la 35 de ani mi-a adus cele mai frumoase cadouri, dar mi-a dat si cele mai valoroase lectii. Mi-a adus parca un buchet de flori cu de toate! De la trandafiri pana la ciulini, de la de la orhidei pana la cactusi. M-am bucurat de fiecare cadou si de fiecare lectie. Uneori a fost roz, uneori a fost negru. Cred ca este important sa luam lucrurile asa cum ni se dau. Sa luam ce este mai bine din fiecare situatie.

Si cel mai frumos si important cadou pe care il puteam in 35 de ani este am invatat sa ma iubesc pe mine!

Va pupa aceasta Ciresica de 35 de ani

Leave a Reply