… imi place la acupunctura?

De cand m-am intors in Bucuresti mi-am propus sa fac tot ce imi doresc. Indiferent de buget, timp si cat de nebun ar suna.

Una dintre dorinte a fost sa merg la acupunctura. Cica ajuta sa te relaxezi plus alte 1000 de chestii. Zis si facut. Dupa vreo 2 luni de gugalit, cautari si analizari am gasit salonul unde sa merg.

Mi-am promis ca de fiecare data cand incerc ceva nou sa nu plec de la ideea: mama ce nechef am, ce lene imi, sigur nu o sa aiba efect. Cu inima deschisa si curioasa din fel am intrat in cabinet. Ma asteptam sa fie o discutie cu da, nu, mhm, sigur. Discutia a durat aproape 2 ore, timp in care am avut impresia ca sunt la tanti psiholog. Am discutat vrute si nevrute. In special despre motivul pentru care am ales sa merg la acupunctura.

Ca durere nivelul este undeva la…1.  Mai exact nu doare.  Dar na, cred ca tine de nivelul de rezistenta al fiecaruia. Acele sunt extrem de subtiri (mai subtire si decat ata) si la inceput nu te inteapa atat de mult. Eu am avut 9 ace. La final te simti…Relaxat, de parca ai pluti pe un norisor. Nu stiu daca este efectul placebo sau chiar asa te simti, dar pana un alta eu ma declar multumita si abia astept sa revin.

Va pupa Cire

 

Leave a Reply