MESAJ:

 

Dragilor, data fiind situatia extrem de neplacuta pe care o traversam vizavi de mult disputata eutanasiere, eu si Maria Zloteanu ne am mobilizat si am hotarat sa facem ce putem, cu ceea ce avem. Adica: am salvat- luat de pe strada si dus intr un adapost privat 3 sufletele minunate. Atat am putut deocamdata..pentru ca exista costuri: 100 ron/luna padocul + 50 ron/luna mancarea (sau le-o asiguram noi); pe langa acestea, la prezentarea in adapost, cateii trebuie sa fie vaccinati/deparazitati/cu carnetele de sanatate la zi; bineinteles, fiind de pe strada, am fost nevoite sa platim si pentru acestea: 70 ron/carnet (vaccinuri+deparazitare) si extra 70 in cazul in care intentionam sa ii gasim stapani adoptivi peste hotare (pasaport, chip). Daca doriti/puteti sa ne ajutati cu ceva fonduri (banuti si/sau mancare), mai putem salva cateva suflete, pana nu va fi prea tarziu. Odata ajunsi in adapost, cateii sunt in siguranta, iar noi ne putem concentra pe promovarea acestora pe site-urile de adoptii. Acestea fiind spuse, stiti unde sa ne gasiti in cazul in care doriti sa ajutati! Multumim anticipat!

 

Mariana Zloteanu, cont lei Banca Transilvania: RO10 BTRL 0640 1201 2276 22XX

 

Nu va cer marea cu sarea. Doneaza cine vrea si cat vrea. Nu mi se pare normal ca niste sufletele sa sufere pentru ca oamenii vor sa fie rai gratuit.

2 Responses to “Pentru catei”

 • Robintel says:

  Nu știu, întreb: Ești sigură că banii ajung la căței?

  • admin says:

   Pe persoanele care se ocupa de asta le cunosc personal de ani buni si bag mana in foc pentru ele (eu care nu fac asta foarte des). Mereu s-au implicat in adoptarea animalutelor de pe strada (am scris la un moment dat si un articol pe blog cu adoptarea unor catei gasiti de Raluca). Acum au nevoie de sprijin (donatii) avand in vedere ca au inceput sa adune mai multe animalute de pe strazi.

   Deci da. 100% banii ajung la catei.
   Daca este nevoie si de dovezi se pot oferi (chitante sau poze cu mancare)

Leave a Reply